B. İNCEDAYI Et Al. , "Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma," 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” , Turkey, pp.1044-1047, 2010
İNCEDAYI, B. Et Al. 2010. Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma. 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” , (Turkey), 1044-1047.
İNCEDAYI, B., TAMER, C. E., ŞENKOYUNCU, A., & ÇOPUR, Ö. U., (2010). Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma . 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (pp.1044-1047). , Turkey
İNCEDAYI, BİGE Et Al. "Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma," 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Turkey, 2010
İNCEDAYI, BİGE Et Al. "Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma." 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” , Turkey, pp.1044-1047, 2010
İNCEDAYI, B. Et Al. (2010) . "Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma." 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” , Turkey, pp.1044-1047.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BİGE İNCEDAYI Et Al. }, title={Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma}, congress name={1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1044-1047} }