S. SALTAN EVRENSEL Et Al. , "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
SALTAN EVRENSEL, S. Et Al. 1999. Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey).
SALTAN EVRENSEL, S., YÜKSEK, N., & TEMELLİ, S., (1999). Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey
SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA, NUR YÜKSEK, And SERAN TEMELLİ. "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999
SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA S. Et Al. "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
SALTAN EVRENSEL, S. YÜKSEK, N. And TEMELLİ, S. (1999) . "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SÜREYYA SALTAN EVRENSEL Et Al. }, title={Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}}