S. Şener Et Al. , "Classification and assesment methods of food waste in the catering industry," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.81, 2023
Şener, S. Et Al. 2023. Classification and assesment methods of food waste in the catering industry. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 81.
Şener, S., Özcan Sinir, G., & Çopur, Ö. U., (2023). Classification and assesment methods of food waste in the catering industry . 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu (pp.81). Mersin, Turkey
Şener, Sinem, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Classification and assesment methods of food waste in the catering industry," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2023
Şener, Sinem Et Al. "Classification and assesment methods of food waste in the catering industry." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.81, 2023
Şener, S. Özcan Sinir, G. And Çopur, Ö. U. (2023) . "Classification and assesment methods of food waste in the catering industry." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, p.81.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sinem Şener Et Al. }, title={Classification and assesment methods of food waste in the catering industry}, congress name={2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={81} }