S. SALTAN EVRENSEL, "Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar," Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu , Ankara, Turkey, 2000
SALTAN EVRENSEL, S. 2000. Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar. Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu , (Ankara, Turkey).
SALTAN EVRENSEL, S., (2000). Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar . Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu, Ankara, Turkey
SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA. "Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar," Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu, Ankara, Turkey, 2000
SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA S. . "Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar." Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu , Ankara, Turkey, 2000
SALTAN EVRENSEL, S. (2000) . "Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar." Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SÜREYYA SALTAN EVRENSEL}, title={Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar}, congress name={Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2000}}