L. Yılmaz Ersan Et Al. , "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2, pp.79-90, 2016
Yılmaz Ersan, L. Et Al. 2016. Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2 , 79-90.
Yılmaz Ersan, L., Özcan, T., Akpınar Bayizit, A., & Delikanlı Kıyak, B., (2016). Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2, 79-90.
Yılmaz Ersan, LÜTFİYE Et Al. "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2, 79-90, 2016
Yılmaz Ersan, LÜTFİYE Y. Et Al. "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2, pp.79-90, 2016
Yılmaz Ersan, L. Et Al. (2016) . "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.30, no.2, pp.79-90.
@article{article, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2016, pages={79-90} }