L. YILMAZ ERSAN Et Al. , "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2, pp.79-90, 2016
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. 2016. Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2 , 79-90.
YILMAZ ERSAN, L., ÖZCAN, T., AKPINAR BAYİZİT, A., & DELİKANLI KIYAK, B., (2016). Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2, 79-90.
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Et Al. "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2, 79-90, 2016
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. Et Al. "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2, pp.79-90, 2016
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. (2016) . "Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, no.2, pp.79-90.
@article{article, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={79-90} }