Y. ŞAHAN Et Al. , "Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda Mühendisliği Dergisi , 2007
ŞAHAN, Y. Et Al. 2007. Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri. Gıda Mühendisliği Dergisi .
ŞAHAN, Y., İRKİN, R., & KORUKLUOĞLU, M., (2007). Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri. Gıda Mühendisliği Dergisi .
ŞAHAN, YASEMİN, REYHAN İRKİN, And MİHRİBAN KORUKLUOĞLU. "Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda Mühendisliği Dergisi , 2007
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda Mühendisliği Dergisi , 2007
ŞAHAN, Y. İRKİN, R. And KORUKLUOĞLU, M. (2007) . "Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda Mühendisliği Dergisi .
@article{article, author={YASEMİN ŞAHAN Et Al. }, title={Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Antimikrobiyal Özellikleri}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2007}