S. SUNA Et Al. , "Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması," 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Turkey, pp.401-411, 2012
SUNA, S. Et Al. 2012. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması. 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , (Turkey), 401-411.
SUNA, S., ÖZCAN SİNİR, G., & Anlar, D., (2012). Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması . 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi (pp.401-411). , Turkey
SUNA, SENEM, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And Derya Anlar. "Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması," 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Turkey, 2012
SUNA, SENEM Et Al. "Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması." 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Turkey, pp.401-411, 2012
SUNA, S. ÖZCAN SİNİR, G. And Anlar, D. (2012) . "Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması." 3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Turkey, pp.401-411.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SENEM SUNA Et Al. }, title={Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması}, congress name={3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}, pages={401-411} }