S. ÖZMEN TOĞAY Et Al. , "Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi," HASAD , vol.27, no.318, pp.46-48, 2011
ÖZMEN TOĞAY, S. Et Al. 2011. Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi. HASAD , vol.27, no.318 , 46-48.
ÖZMEN TOĞAY, S., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2011). Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi. HASAD , vol.27, no.318, 46-48.
ÖZMEN TOĞAY, SİNE, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi," HASAD , vol.27, no.318, 46-48, 2011
ÖZMEN TOĞAY, SİNE Ö. Et Al. "Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi." HASAD , vol.27, no.318, pp.46-48, 2011
ÖZMEN TOĞAY, S. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2011) . "Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi." HASAD , vol.27, no.318, pp.46-48.
@article{article, author={SİNE ÖZMEN TOĞAY Et Al. }, title={Çanakkale de Satılan Keçi Peynirlerinin Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi}, journal={HASAD}, year=2011, pages={46-48} }