A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2017. Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety. II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
ÖZKAN KARABACAK, A., Durmuş, F., & ÇOPUR, Ö. U., (2017). Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety . II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, Feride Durmuş, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 2017
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. Durmuş, F. And ÇOPUR, Ö. U. (2017) . "Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety}, congress name={II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}