S. ARDIÇLI, "Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi," Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1, pp.24-28, 2018
ARDIÇLI, S. 2018. Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1 , 24-28.
ARDIÇLI, S., (2018). Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1, 24-28.
ARDIÇLI, SENA. "Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi," Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1, 24-28, 2018
ARDIÇLI, SENA. "Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi." Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1, pp.24-28, 2018
ARDIÇLI, S. (2018) . "Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi." Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.1, pp.24-28.
@article{article, author={SENA ARDIÇLI}, title={Genetik ve Postmortem Mekanizmaların Sığır Eti Renk Değerleri Üzerine Etkisi}, journal={Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={24-28} }