K. Karakuzu Et Al. , "Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi ," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37, pp.17-20, 2022
Karakuzu, K. Et Al. 2022. Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi . Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37 , 17-20.
Karakuzu, K., Kobya, V., & Mardani, A., (2022). Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi . Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37, 17-20.
Karakuzu, Kemal, ALİ MARDANİ, And ALİ MARDANİ. "Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi ," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37, 17-20, 2022
Karakuzu, Kemal Et Al. "Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi ." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37, pp.17-20, 2022
Karakuzu, K. Kobya, V. And Mardani, A. (2022) . "Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi ." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.37, pp.17-20.
@article{article, author={Kemal Karakuzu Et Al. }, title={Reolojik Parametreleri Ölçülebilen Farklı C3A Oranına Sahip Hamur Karışımlarında Optimum Su Azaltıcı Katkı Dozajının ve Su Muhtevasının Belirlenmesi }, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2022, pages={17-20} }