C. E. TAMER Et Al. , "Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey, pp.57, 2014
TAMER, C. E. Et Al. 2014. Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Turkey), 57.
TAMER, C. E., İNCEDAYI, B., & AYDOĞAN, N., (2014). Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.57). , Turkey
TAMER, CANAN, BİGE İNCEDAYI, And NESLİHAN AYDOĞAN. "Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Turkey, 2014
TAMER, CANAN E. Et Al. "Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey, pp.57, 2014
TAMER, C. E. İNCEDAYI, B. And AYDOĞAN, N. (2014) . "Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey, p.57.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CANAN ECE TAMER Et Al. }, title={Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={57} }