T. ÖZCAN And B. ALTUN, "Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri," U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.93-104, 2013
ÖZCAN, T. And ALTUN, B. 2013. Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri. U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2 , 93-104.
ÖZCAN, T., & ALTUN, B., (2013). Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri. U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 93-104.
ÖZCAN, TÜLAY, And BERNA ALTUN. "Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri," U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 93-104, 2013
ÖZCAN, TÜLAY And ALTUN, BERNA. "Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri." U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.93-104, 2013
ÖZCAN, T. And ALTUN, B. (2013) . "Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri." U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.93-104.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={BERNA ALTUN}, title={Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleri}, journal={U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={93-104} }