S. KARAMAN And T. ÖZCAN, "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2, pp.30-45, 2018
KARAMAN, S. And ÖZCAN, T. 2018. Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2 , 30-45.
KARAMAN, S., & ÖZCAN, T., (2018). Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2, 30-45.
KARAMAN, SALİHA, And TÜLAY ÖZCAN. "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2, 30-45, 2018
KARAMAN, SALİHA And ÖZCAN, TÜLAY. "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2, pp.30-45, 2018
KARAMAN, S. And ÖZCAN, T. (2018) . "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.20, no.2, pp.30-45.
@article{article, author={SALİHA KARAMAN And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde nutrasötik bileşenler}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi}, year=2018, pages={30-45} }