G. OKUMUŞ Et Al. , "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
OKUMUŞ, G. Et Al. 2015. Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
OKUMUŞ, G., YILDIZ, E., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2015). Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
OKUMUŞ, GÜLŞAH, ELİF YILDIZ, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
OKUMUŞ, GÜLŞAH Et Al. "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
OKUMUŞ, G. YILDIZ, E. And AKPINAR BAYİZİT, A. (2015) . "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH OKUMUŞ Et Al. }, title={Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}