E. AYDOĞAN ÇİFCİ Et Al. , "Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2, pp.93-102, 2010
AYDOĞAN ÇİFCİ, E. Et Al. 2010. Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2 , 93-102.
AYDOĞAN ÇİFCİ, E., Kınabaş, S., YELBEY, S., & YAĞDI, K., (2010). Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2, 93-102.
AYDOĞAN ÇİFCİ, ESRA Et Al. "Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2, 93-102, 2010
AYDOĞAN ÇİFCİ, ESRA A. Et Al. "Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2, pp.93-102, 2010
AYDOĞAN ÇİFCİ, E. Et Al. (2010) . "Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.24, no.2, pp.93-102.
@article{article, author={ESRA AYDOĞAN ÇİFCİ Et Al. }, title={Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2010, pages={93-102} }