O. GÜNEŞER Et Al. , "Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi," Akademik Gıda , vol.12, no.3, pp.16-25, 2014
GÜNEŞER, O. Et Al. 2014. Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi. Akademik Gıda , vol.12, no.3 , 16-25.
GÜNEŞER, O., YÜCEER, Y., ÖZMEN TOĞAY, S., İŞLETEN HOŞOĞLU, M., & ELİBOL, M., (2014). Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi. Akademik Gıda , vol.12, no.3, 16-25.
GÜNEŞER, ONUR Et Al. "Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi," Akademik Gıda , vol.12, no.3, 16-25, 2014
GÜNEŞER, ONUR Et Al. "Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi." Akademik Gıda , vol.12, no.3, pp.16-25, 2014
GÜNEŞER, O. Et Al. (2014) . "Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi." Akademik Gıda , vol.12, no.3, pp.16-25.
@article{article, author={ONUR GÜNEŞER Et Al. }, title={Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan (Zeytin Katı Atığı) Biyoaroma Üretimi}, journal={Akademik Gıda}, year=2014, pages={16-25} }