O. Gürbüz Et Al. , "Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, 2023
Gürbüz, O. Et Al. 2023. Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri. Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Erzurum, Turkey).
Gürbüz, O., Sezer Demireğen, H., Yıldız, E., & Özcan Sinir, G., (2023). Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri . Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey
Gürbüz, OZAN Et Al. "Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey, 2023
Gürbüz, OZAN Et Al. "Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, 2023
Gürbüz, O. Et Al. (2023) . "Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OZAN GÜRBÜZ Et Al. }, title={Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri}, congress name={Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2023}}