A. G. EYİGÖR, "Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler," In Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, 2017, pp.18-29.
EYİGÖR, A. G. Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler. 2017. In Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri , Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, Eskişehir, 18-29.
EYİGÖR, A. G., (2017). Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler. Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri (pp.18-29), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri.
EYİGÖR, AYŞE. "Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler." In Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri , 18-29. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, 2017
EYİGÖR, AYŞE G. . "Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler." Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri , Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, 2017, pp.18-29.
EYİGÖR, A. G. (2017) "Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler", Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE GÜL EYİGÖR}, chaptertitle={Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler}, booktitle={ Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri}, city={Eskişehir},year={2017} }