K. Çetin Et Al. , "Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27, pp.47-60, 2022
Çetin, K. Et Al. 2022. Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27 , 47-60.
Çetin, K., Akpınar Bayizit, A., Bekar, E., Çelik, M. A., Özoğlu, Ö., & Çırak, N., (2022). Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27, 47-60.
Çetin, KADER Et Al. "Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27, 47-60, 2022
Çetin, KADER Et Al. "Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27, pp.47-60, 2022
Çetin, K. Et Al. (2022) . "Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.0, no.27, pp.47-60.
@article{article, author={KADER ÇETİN Et Al. }, title={Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması}, journal={Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi}, year=2022, pages={47-60} }