H. TAVŞANLI Et Al. , "Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri," Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.1-7, 2016
TAVŞANLI, H. Et Al. 2016. Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri. Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16 , 1-7.
TAVŞANLI, H., ELAL MUŞ, T., ÇETİNKAYA, F., & ÇIBIK, R., (2016). Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri. Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16, 1-7.
TAVŞANLI, HAKAN Et Al. "Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri," Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16, 1-7, 2016
TAVŞANLI, HAKAN Et Al. "Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri." Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.1-7, 2016
TAVŞANLI, H. Et Al. (2016) . "Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri." Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.1-7.
@article{article, author={HAKAN TAVŞANLI Et Al. }, title={Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri}, journal={Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi}, year=2016, pages={1-7} }