Y. ŞAHAN Et Al. , "Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
ŞAHAN, Y. Et Al. 2006. Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Turkey).
ŞAHAN, Y., CINAR, A., İRKİN, R., & KORUKLUOĞLU, M., (2006). Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey, 2006
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
ŞAHAN, Y. Et Al. (2006) . "Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YASEMİN ŞAHAN Et Al. }, title={Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}