N. ERSOYAK And P. YOLCI ÖMEROĞLU, "Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022 , Bursa, Turkey, 2022
ERSOYAK, N. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. 2022. Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022 , (Bursa, Turkey).
ERSOYAK, N., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2022). Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022, Bursa, Turkey
ERSOYAK, NESLİHAN, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022, Bursa, Turkey, 2022
ERSOYAK, NESLİHAN And YOLCI ÖMEROĞLU, PERİHAN Y. . "Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022 , Bursa, Turkey, 2022
ERSOYAK, N. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2022) . "Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022 , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ERSOYAK And author={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, title={Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Güncel Yaklaşımlar}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi-21-22 Mart 2022}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}}