A. AKPINAR BAYİZİT Et Al. , "Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.599-603, 2009
AKPINAR BAYİZİT, A. Et Al. 2009. Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 599-603.
AKPINAR BAYİZİT, A., ÖZCAN, T., YILMAZ ERSAN, L., & ŞAHİN CEBECİ, O. I., (2009). Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.599-603). Van, Turkey
AKPINAR BAYİZİT, ARZU Et Al. "Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
AKPINAR BAYİZİT, ARZU A. Et Al. "Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.599-603, 2009
AKPINAR BAYİZİT, A. Et Al. (2009) . "Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.599-603.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU AKPINAR BAYİZİT Et Al. }, title={Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={599-603} }