B. Delikanlı Kıyak And T. Özcan, "Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2, pp.556-567, 2024
Delikanlı Kıyak, B. And Özcan, T. 2024. Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2 , 556-567.
Delikanlı Kıyak, B., & Özcan, T., (2024). Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2, 556-567.
Delikanlı Kıyak, BERRAK, And TÜLAY ÖZCAN. "Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2, 556-567, 2024
Delikanlı Kıyak, BERRAK D. And Özcan, TÜLAY. "Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2, pp.556-567, 2024
Delikanlı Kıyak, B. And Özcan, T. (2024) . "Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.2, pp.556-567.
@article{article, author={BERRAK DELİKANLI KIYAK And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Use of oriental spruce gum (Picea orientalis (L.) Link) in gluten-free milk-based dessert}, journal={Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2024, pages={556-567} }