A. Özkan Karabacak Et Al. , "MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ," Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
Özkan Karabacak, A. Et Al. 2015. MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ. Pamukkale Gıda Sempozyumu III , (Denizli, Turkey).
Özkan Karabacak, A., Özcan Sinir, G., & Suna, S., (2015). MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ . Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey
Özkan Karabacak, AZİME, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And SENEM SUNA. "MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ," Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey, 2015
Özkan Karabacak, AZİME Ö. Et Al. "MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
Özkan Karabacak, A. Özcan Sinir, G. And Suna, S. (2015) . "MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}}