İ. ALİBAŞ, "Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri," Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , vol.1, Bursa, Turkey, pp.151, 2011
ALİBAŞ, İ. 2011. Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , (Bursa, Turkey), 151.
ALİBAŞ, İ., (2011). Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri . Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri (pp.151). Bursa, Turkey
ALİBAŞ, İLKNUR. "Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri," Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Turkey, 2011
ALİBAŞ, İLKNUR. "Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri." Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Bursa, Turkey, pp.151, 2011
ALİBAŞ, İ. (2011) . "Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri." Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Bursa, Turkey, p.151.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR ALİBAŞ}, title={Mikrodalga Kurutma Tekniğinin, Kurutma Süresi, Renk Parametreleri ve Askorbik Asit İçeriği Açısından Yeşil Yapraklı Bitkilerin Kurutulması Üzerine Olan Etkileri}, congress name={Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve AR-GE Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2011}, pages={151} }