Ö. ŞENGÜL Et Al. , "Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.," 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Konya, Turkey, pp.732-741, 2015
ŞENGÜL, Ö. Et Al. 2015. Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.. 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , (Konya, Turkey), 732-741.
ŞENGÜL, Ö., AKBAY, K. C., CANBOLAT, Ö., & FİLYA, İ., (2015). Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi. . 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi (pp.732-741). Konya, Turkey
ŞENGÜL, ÖMER Et Al. "Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.," 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Konya, Turkey, 2015
ŞENGÜL, ÖMER Et Al. "Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.." 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Konya, Turkey, pp.732-741, 2015
ŞENGÜL, Ö. Et Al. (2015) . "Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.." 9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Konya, Turkey, pp.732-741.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖMER ŞENGÜL Et Al. }, title={Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.}, congress name={9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={732-741} }