P. AYDINOL And T. ÖZCAN, "Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı," VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2017
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. 2017. Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı. VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
AYDINOL, P., & ÖZCAN, T., (2017). Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı . VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
AYDINOL, PINAR, And TÜLAY ÖZCAN. "Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı," VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2017
AYDINOL, PINAR A. And ÖZCAN, TÜLAY. "Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı." VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2017
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. (2017) . "Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı." VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR AYDINOL SÖNMEZ And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı}, congress name={VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2017}}