G. Okumuş Et Al. , "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-2, 2015
Okumuş, G. Et Al. 2015. Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1 , 1-2.
Okumuş, G., Yıldız, E., & Akpınar Bayizit, A., (2015). Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 1-2.
Okumuş, Gülşah, ELİF YILDIZ, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 1-2, 2015
Okumuş, Gülşah Et Al. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-2, 2015
Okumuş, G. Yıldız, E. And Akpınar Bayizit, A. (2015) . "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-2.
@article{article, author={Gülşah Okumuş Et Al. }, title={Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={1-2} }