G. OKUMUŞ Et Al. , "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 2015
OKUMUŞ, G. Et Al. 2015. Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
OKUMUŞ, G., YILDIZ, E., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2015). Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
OKUMUŞ, GÜLŞAH, ELİF YILDIZ, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 2015
OKUMUŞ, GÜLŞAH Et Al. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 2015
OKUMUŞ, G. YILDIZ, E. And AKPINAR BAYİZİT, A. (2015) . "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={GÜLŞAH OKUMUŞ Et Al. }, title={Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi}, journal={B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2015}