H. BAŞAR, "Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi," E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1, pp.217-224, 1996
BAŞAR, H. 1996. Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi. E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1 , 217-224.
BAŞAR, H., (1996). Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi. E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1, 217-224.
BAŞAR, HALUK. "Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi," E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1, 217-224, 1996
BAŞAR, HALUK. "Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi." E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1, pp.217-224, 1996
BAŞAR, H. (1996) . "Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi." E.Ü.Zir.Fak.Dergisi , vol.33, no.1, pp.217-224.
@article{article, author={HALUK BAŞAR}, title={Sanayi Tipi Domatesin Gübrelenmesi}, journal={E.Ü.Zir.Fak.Dergisi}, year=1996, pages={217-224} }