A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri," 4th International Food Congress , Turkey, 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2017. Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri. 4th International Food Congress , (Turkey).
ÖZKAN KARABACAK, A., DURMUŞ, F., & ÇOPUR, Ö. U., (2017). Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri . 4th International Food Congress, Turkey
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, FERİDE DURMUŞ, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri," 4th International Food Congress, Turkey, 2017
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri." 4th International Food Congress , Turkey, 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. DURMUŞ, F. And ÇOPUR, Ö. U. (2017) . "Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri." 4th International Food Congress , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri}, congress name={4th International Food Congress}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}