S. TAŞKESEN Et Al. , "Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri," Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Turkey, 2011
TAŞKESEN, S. Et Al. 2011. Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri. Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , (Turkey).
TAŞKESEN, S., ÇELİK, G., & ŞAHAN, Y., (2011). Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri . Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Turkey
TAŞKESEN, Sibel, Güler ÇELİK, And YASEMİN ŞAHAN. "Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri," Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Turkey, 2011
TAŞKESEN, Sibel Et Al. "Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri." Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Turkey, 2011
TAŞKESEN, S. ÇELİK, G. And ŞAHAN, Y. (2011) . "Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri." Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sibel TAŞKESEN Et Al. }, title={Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri}, congress name={Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}