N. ÖZDEMİRLİ And S. KAMİLOĞLU BEŞTEPE, "KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," GIDA , vol.47, no.6, pp.1130-1139, 2022
ÖZDEMİRLİ, N. And KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S. 2022. KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. GIDA , vol.47, no.6 , 1130-1139.
ÖZDEMİRLİ, N., & KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S., (2022). KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. GIDA , vol.47, no.6, 1130-1139.
ÖZDEMİRLİ, NURDAN, And SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE. "KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," GIDA , vol.47, no.6, 1130-1139, 2022
ÖZDEMİRLİ, NURDAN And KAMİLOĞLU BEŞTEPE, SENEM K. . "KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." GIDA , vol.47, no.6, pp.1130-1139, 2022
ÖZDEMİRLİ, N. And KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S. (2022) . "KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." GIDA , vol.47, no.6, pp.1130-1139.
@article{article, author={NURDAN ÖZDEMİRLİ And author={SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE}, title={KAVUN ÇEKİRDEĞİ ŞERBETİNDE (SÜBYE) FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={GIDA}, year=2022, pages={1130-1139} }