S. D. DOYURAN, "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.334-338, 2004
DOYURAN, S. D. 2004. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 334-338.
DOYURAN, S. D., (2004). Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.334-338). Van, Turkey
DOYURAN, SAADET. "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
DOYURAN, SAADET D. . "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.334-338, 2004
DOYURAN, S. D. (2004) . "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.334-338.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAADET DİLEK YILDIZ}, title={Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={334-338} }