A. ATAK Et Al. , "Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması," SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27, pp.721-733, 2015
ATAK, A. Et Al. 2015. Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması. SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27 , 721-733.
ATAK, A., TESTOLIN, R., & FERGUSON, A. R., (2015). Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması. SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27, 721-733.
ATAK, ARİF, Raffaele TESTOLIN, And Alan Ross FERGUSON. "Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması," SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27, 721-733, 2015
ATAK, ARİF Et Al. "Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması." SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27, pp.721-733, 2015
ATAK, A. TESTOLIN, R. And FERGUSON, A. R. (2015) . "Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması." SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES , no.27, pp.721-733.
@article{article, author={ARİF ATAK Et Al. }, title={Türkiye ve Dünya Kivi Yetiştiriciliğinin Karşılaştırılması}, journal={SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES}, year=2015, pages={721-733} }