S. PARSEKER YÖNEL And Ö. U. ÇOPUR, "Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi," Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29, pp.63-67, 2009
PARSEKER YÖNEL, S. And ÇOPUR, Ö. U. 2009. Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi. Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29 , 63-67.
PARSEKER YÖNEL, S., & ÇOPUR, Ö. U., (2009). Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi. Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29, 63-67.
PARSEKER YÖNEL, SİBEL, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi," Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29, 63-67, 2009
PARSEKER YÖNEL, SİBEL P. And ÇOPUR, ÖMER U. . "Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi." Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29, pp.63-67, 2009
PARSEKER YÖNEL, S. And ÇOPUR, Ö. U. (2009) . "Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi." Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , no.29, pp.63-67.
@article{article, author={SİBEL PARSEKER YÖNEL And author={ÖMER UTKU ÇOPUR}, title={Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi}, journal={Gıda Mühendisleri Odası Dergisi}, year=2009, pages={63-67} }