P. Aydınol And T. Özcan, "Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar ," Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar” , vol.37, Bursa, Turkey, 2017
Aydınol, P. And Özcan, T. 2017. Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar . Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar” , (Bursa, Turkey).
Aydınol, P., & Özcan, T., (2017). Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar . Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Turkey
Aydınol, PINAR, And TÜLAY ÖZCAN. "Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar ," Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Turkey, 2017
Aydınol, PINAR A. And Özcan, TÜLAY. "Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar ." Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar” , Bursa, Turkey, 2017
Aydınol, P. And Özcan, T. (2017) . "Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar ." Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar” , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR AYDINOL SÖNMEZ And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar }, congress name={Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2017}}