Citation Formats
Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. SALTAN EVRENSEL And M. E. GÜNEŞ, "Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi," GIDA , vol.23, no.4, pp.261-265, 1998

SALTAN EVRENSEL, S. And GÜNEŞ, M. E. 1998. Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi. GIDA , vol.23, no.4 , 261-265.

SALTAN EVRENSEL, S., & GÜNEŞ, M. E., (1998). Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi. GIDA , vol.23, no.4, 261-265.

SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA, And MESUT ERTAN GÜNEŞ. "Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi," GIDA , vol.23, no.4, 261-265, 1998

SALTAN EVRENSEL, SÜREYYA S. And GÜNEŞ, MESUT E. . "Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi." GIDA , vol.23, no.4, pp.261-265, 1998

SALTAN EVRENSEL, S. And GÜNEŞ, M. E. (1998) . "Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi." GIDA , vol.23, no.4, pp.261-265.

@article{article, author={SÜREYYA SALTAN EVRENSEL And author={MESUT ERTAN GÜNEŞ}, title={Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi}, journal={GIDA}, year=1998, pages={261-265} }