E. Koç Alibaşoğlu Et Al. , "Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, E. Et Al. 2022. Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Turkey).
Koç Alibaşoğlu, E., Döver, H., & ÇOPUR, Ö. U., (2022). Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey
Koç Alibaşoğlu, Elif, Hasan Döver, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, Elif K. Et Al. "Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, E. Döver, H. And ÇOPUR, Ö. U. (2022) . "Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elif Koç Alibaşoğlu Et Al. }, title={Kurutma Yöntemlerinin Meyve Sebzelerin Biyoaktif Bileşen, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}