G. OMAK And L. YILMAZ ERSAN, "Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9, pp.776-781, 2016
OMAK, G. And YILMAZ ERSAN, L. 2016. Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9 , 776-781.
OMAK, G., & YILMAZ ERSAN, L., (2016). Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9, 776-781.
OMAK, GİZEM, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9, 776-781, 2016
OMAK, GİZEM And YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. . "Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9, pp.776-781, 2016
OMAK, G. And YILMAZ ERSAN, L. (2016) . "Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.9, pp.776-781.
@article{article, author={GİZEM OMAK And author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN}, title={Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler}, journal={Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={776-781} }