G. KESER Et Al. , "Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif," INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2, pp.130-150, 2022
KESER, G. Et Al. 2022. Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif. INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2 , 130-150.
KESER, G., KIYMA, B., & ÖZCAN, T., (2022). Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif. INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2, 130-150.
KESER, GÖKÇE, BARIŞ KIYMA, And TÜLAY ÖZCAN. "Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif," INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2, 130-150, 2022
KESER, GÖKÇE Et Al. "Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif." INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2, pp.130-150, 2022
KESER, G. KIYMA, B. And ÖZCAN, T. (2022) . "Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif." INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN , vol.3, no.2, pp.130-150.
@article{article, author={GÖKÇE KESER Et Al. }, title={Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif}, journal={INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND DESIGN}, year=2022, pages={130-150} }