O. KILIÇ Et Al. , "Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri," Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2, pp.241-247, 1988
KILIÇ, O. Et Al. 1988. Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri. Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2 , 241-247.
KILIÇ, O., ÇOPUR, Ö. U., & ETEL, M., (1988). Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri. Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2, 241-247.
KILIÇ, O, ÖMER UTKU ÇOPUR, And M ETEL. "Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri," Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2, 241-247, 1988
KILIÇ, O Et Al. "Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri." Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2, pp.241-247, 1988
KILIÇ, O. ÇOPUR, Ö. U. And ETEL, M. (1988) . "Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri." Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi , no.2, pp.241-247.
@article{article, author={O KILIÇ Et Al. }, title={Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri}, journal={Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi}, year=1988, pages={241-247} }