O. Kaçar Et Al. , "İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.51-60, 2006
Kaçar, O. Et Al. 2006. İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2 , 51-60.
Kaçar, O., Göksu, E., & Azkan, N., (2006). İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, 51-60.
Kaçar, OYA, Erdinç Göksu, And Nedime Azkan. "İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, 51-60, 2006
Kaçar, OYA Et Al. "İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.51-60, 2006
Kaçar, O. Göksu, E. And Azkan, N. (2006) . "İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.51-60.
@article{article, author={OYA KAÇAR Et Al. }, title={İzmir Kekiğinde (Origanum onites L.) Farklı Sıklıkların Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={51-60} }