F. KOÇ And S. ÖZMEN TOĞAY, "Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
KOÇ, F. And ÖZMEN TOĞAY, S. 2016. Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
KOÇ, F., & ÖZMEN TOĞAY, S., (2016). Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
KOÇ, FATMA, And SİNE ÖZMEN TOĞAY. "Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
KOÇ, FATMA And ÖZMEN TOĞAY, SİNE Ö. . "Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
KOÇ, F. And ÖZMEN TOĞAY, S. (2016) . "Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA KOÇ And author={SİNE ÖZMEN TOĞAY}, title={Ev Yapımı Turşulardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Kültür Potansiyellerinin Araştırılması}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}