A. CANSEV Et Al. , "Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması," 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
CANSEV, A. Et Al. 2012. Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. 11. Gıda kongresi , (Turkey).
CANSEV, A., ŞAHAN, Y., DÜLGER ALTINER, D., CINAR, A., & ÇELİK, G., (2012). Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması . 11. Gıda kongresi, Turkey
CANSEV, ASUMAN Et Al. "Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması," 11. Gıda kongresi, Turkey, 2012
CANSEV, ASUMAN Et Al. "Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması." 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
CANSEV, A. Et Al. (2012) . "Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması." 11. Gıda kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASUMAN CANSEV Et Al. }, title={Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması}, congress name={11. Gıda kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}