B. İNCEDAYI Et Al. , "Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması," Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Turkey, pp.406-414, 2008
İNCEDAYI, B. Et Al. 2008. Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması. Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , (Turkey), 406-414.
İNCEDAYI, B., PARSEKER YÖNEL, S., & SUNA, S., (2008). Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması . Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu (pp.406-414). , Turkey
İNCEDAYI, BİGE, SİBEL PARSEKER YÖNEL, And SENEM SUNA. "Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması," Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Turkey, 2008
İNCEDAYI, BİGE Et Al. "Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması." Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Turkey, pp.406-414, 2008
İNCEDAYI, B. PARSEKER YÖNEL, S. And SUNA, S. (2008) . "Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması." Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Turkey, pp.406-414.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BİGE İNCEDAYI Et Al. }, title={Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması}, congress name={Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2008}, pages={406-414} }