A. AKPINAR BAYİZİT Et Al. , "Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4, pp.35-42, 2003
AKPINAR BAYİZİT, A. Et Al. 2003. Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4 , 35-42.
AKPINAR BAYİZİT, A., ÖZCAN, T., & YILMAZ ERSAN, L., (2003). Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4, 35-42.
AKPINAR BAYİZİT, ARZU, TÜLAY ÖZCAN, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4, 35-42, 2003
AKPINAR BAYİZİT, ARZU A. Et Al. "Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4, pp.35-42, 2003
AKPINAR BAYİZİT, A. ÖZCAN, T. And YILMAZ ERSAN, L. (2003) . "Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.4, pp.35-42.
@article{article, author={ARZU AKPINAR BAYİZİT Et Al. }, title={Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi}, year=2003, pages={35-42} }