G. E. SOYUTEMİZ Et Al. , "Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19, pp.87-92, 2000
SOYUTEMİZ, G. E. Et Al. 2000. Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19 , 87-92.
SOYUTEMİZ, G. E., ANAR, Ş., & ÇETİNKAYA, F., (2000). Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19, 87-92.
SOYUTEMİZ, GÜL, ŞAHSENE ANAR, And FİGEN ÇETİNKAYA. "Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19, 87-92, 2000
SOYUTEMİZ, GÜL E. Et Al. "Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19, pp.87-92, 2000
SOYUTEMİZ, G. E. ANAR, Ş. And ÇETİNKAYA, F. (2000) . "Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.19, pp.87-92.
@article{article, author={GÜL ECE SOYUTEMİZ Et Al. }, title={Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi}, journal={ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2000, pages={87-92} }