M. TAYAR Et Al. , "Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.103-106, 1995
TAYAR, M. Et Al. 1995. Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20, no.2 , 103-106.
TAYAR, M., ŞEN, M. K. C., & GÜNEŞ, M. E., (1995). Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20, no.2, 103-106.
TAYAR, MUSTAFA, MEHMET KURTULUŞ CEM ŞEN, And MESUT ERTAN GÜNEŞ. "Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, no.2, 103-106, 1995
TAYAR, MUSTAFA Et Al. "Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.103-106, 1995
TAYAR, M. ŞEN, M. K. C. And GÜNEŞ, M. E. (1995) . "Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.103-106.
@article{article, author={MUSTAFA TAYAR Et Al. }, title={Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması}, journal={Gıda Dergisi}, year=1995, pages={103-106} }